خبرنگاران برگزاری مراسم ترحیم در آرامستان بندر ریگ گناوه ممنوع شد
به گزارش وبلاگ مگنار، گناوه - خبرنگاران - بخشدار ریگ از توابع شهرستان گناوه گفت: برگزاری هرگونه مراسم ترحیم ، ختم ، چهلم و سالگرد در آرامستان و مساجد این بخش ممنوع است.

محمدحسن بازویی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار وبلاگ مگنار اضافه کرد: درپی مصوبه ستاد مقابله با بیماری کرونا ، برگزاری مراسم اموات در آرامستان و مساجد بندرریگ ممنوع است و در صورت مشاهده با برگزارکنندگان که موجب تجمع افراد و انتقال سریع ویروس کرونا می گردد، اعمال قانون خواهد شد.
وی گفت: حضور افراد در هنگام تشییع و خاکسپاری تنها محدود به بستگان درجه یک است که باید با رعایت دستورالعمل های بهداشتی انجام گردد.
بخشدار ریگ اضافه کرد: از ایتدای اعمال محدودیت های جدید کرونایی، مبادی ورودی و خروجی این شهر بخوبی کنترل می گردد و از ورود مسافران غیربومی جلوگیری بعمل می آید.
وی گفت: همراهی و مشارکت مردم در اجرای اعمال محدودیت های جدید با رعایت پروتکل های بهداشتی به قطع زنجیره و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا یاری شایانی خواهد نمود.
بندرریگ از توابع شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر در شرایط نارنجی کرونایی قرار گرفته است.
منبع: ایرنا